Mijn favorieten

Over ons

 

Team Peter de Vor Makelaardij

 

Peter de Vor makelaardij & Taxaties...... een begrip in persoonlijke dienstverlening!

 

Peter de Vor Makelaardij & Taxaties heeft in de loop der jaren een uitstekende reputatie opgebouwd op het uitgestrekte gebied van makelaardij en taxaties. Zowel bij aankoop en verkoop als bij waardebepaling/taxatie is expertise paraat. Met ruim twintig jaar ervaring in de makelaarsbranche, gemotiveerde en uitstekend opgeleide medewerkers en veel enthousiasme zijn wij u optimaal van dienst.

 

Ons team bestaat uit één administratief medewerker, één beëdigd makelaar/taxateur, één assistent makelaar en één vastgoedjurist. Peter de Vor is de makelaar/taxateur. Een open communicatie, informele sfeer en de ‘menselijke maat' vormen sleutelbegrippen voor een karakterschets van het kantoor. Op één adres kunt u rekenen op de inzet, persoonlijke betrokkenheid en de flexibiliteit die kenmerkend zijn voor een compacte organisatie. Uw persoonlijke adviseur is bij ons geen loze kreet. Integendeel. Op al uw vragen, wensen en verwachtingen geven wij een eerlijk antwoord. Hart voor uw zaak, daar staan wij voor.

 

NVM makelaar

 

Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed, de NVM, een kwaliteitskeurmerk. Door dit lidmaatschap beschikken wij over alle informatie van huizen die te koop staan of verkocht zijn. Huizen kopen en verkopen is een vak. Dat weten wij als geen ander. Wij hebben de kennis en kunde in huis om u te begeleiden. Objectief en op maat.

 

Wij zijn op de onroerend goedmarkt actief in:
•  bemiddelen in de verkoop van onroerend goed;
•  begeleiden en bemiddelen bij de aankoop van onroerend goed;
•  uitvoeren van taxaties.

 

Bij de bemiddeling van de verkoop van onroerend goed zijn wij voornamelijk werkzaam in de regio Parkstad, Maastricht en Heuvelland. Taxaties en aankoopbegeleiding voeren wij uit in geheel Zuid-Limburg. Vanuit ons kantoor in Hulsberg bieden wij u graag de ervaring en flexibiliteit die u zoekt. Onze kring van opdrachtgevers, voor zowel verkoop/aankoop als taxaties is heel divers: particulieren, banken, het notariaat, de hypotheekintermediair, de advocatuur, accountants, fiscalisten, beleggers en het MKB.